Afgelopen woensdag vierden Stefan en ik dat de we 11 jaar samen zijn. De dag van te voren heb ik een heerlijke chocolade truffeltaart gemaakt. Voor de rest hebben we weinig uitgevoerd en knus thuis gezeten. Normaal gesproken gaan we uit eten (lees sushi :P), maar mijn buik gedraagt zich de laatste tijd niet zo goed. Ik had het niet anders gewild :).Truffeltaart is heel eenvoudig te maken met maar 4 ingrediënten. Ik heb al eens eerder een receptje gepost, maar dit is een wat aangepaste versie. Zodra mijn foodblog live staat, zal ik het receptje delen.

5 reacties op 11 jr samen

 1. ioon says:

  Gefeliciteerd met jullie 11 jaar samen zijn! 😀

  Die taart ziet er werkelijk verrukkelijk uit. Ik kijk uit naar het recept! 😀

 2. Amanda says:

  Gefeliciteerd!
  En wat ziet die taart er héérlijk uit zeg..

 3. Gonny says:

  Beetje laat, maar daarom zeker niet minder gemeend…gefeliciteerd!!