Stylish blogger Award Liebster Award

Een poosje geleden kreeg ik deze 2 Awards. Van Waymadi en Lanita de Liebster Award voor Zombelina’s Foodblog. En de Stylish blogger Award voor mijn Engelstalige blog Nombelina. Om alles centraal te houden en het niet zo past op mijn foodblogs plaats ik hier een extra plugje.

De Liebster award is voor blogs met minder dan 300 volgers. Beide awards geef je door aan andere bloggers. Omdat ik niemand wil verplichten en velen die ik ken al een award hebben gehad, laat ik jullie vrij om hem over te nemen.

Bij de SBA horen nog 7 weetjes over mijzelf. Poehee.. even denken..

#1 Ik ben echt fobisch voor wormen. Loop helemaal para over straat als het heeft geregend en kan erg flippen als ik onverwacht een worm zie. Ook op tv, vaak heb ik dan de neiging om mijn vriend de gaan slaan :P. Niet heel hard hoor!

#2 Ik ben opgevoed door een Nederlandse familie uit Maastricht en spreek ook Mestreechs. Mijn gedachten waren altijd in het Maastrichts. Sinds ik in Rotterdam/Schiedam woon en ik bijna alleen maar Nederlands praat zijn mijn gedachten in het Nederlands. Soms heb ik wel wat moeite om terug te switchen.

#3 Ik scheer mijn benen nooit. Niet omdat ik van oerwouden houd, maar omdat je de haren op mijn benen gewoon niet kan zien. o/

#4 Mijn vriend en ik hebben elkaar 12 jr geleden leren kennen op TMF chat. Nu zijn we ruim 11 jaar samen.

#5 Ik kan er slecht tegen als iemand eten van mijn bord jat. Ben in dat opzicht net een hond met bakneid. Vooral als die persoon niks neemt, omdat ie geen trek heeft en dan je halve bord leeg eet.

#6 Mijn beste vriend heb ik tijdens mijn opleiding (Grafimedia Technologie) leren kennen zo’n 9/10 jaar geleden. Het is altijd ontzettend lachen als we bij elkaar zijn. We zijn dan net 6 jaar oud. Mocht een van ons ooit een auto besturen, dan kan de ander er echt niet bij zitten. Dat kan alleen maar fout gaan. Zijn familie is ook een beetje onze familie geworden.

#7 Over een aantal jaar zou ik graag in een eigen huis wonen met ruime tuin, fantastische keuken, een ligbad, kattenren en ons eigen hondje. Dromen kan altijd niet waar? 🙂

2 reacties op Awards

  1. layla says:

    mooi geantwoord… ik dacht dat je het award vergeten was… 😉