Door een grote technische storing is mijn domein verhuisd naar een nieuwe server. Gelukkig is er niets verloren gegaan en duurde het niet zo heel lang tot de Zombelina sites weer te bereiken waren.

Er is wel nog een probleem met het uploaden van foto’sĀ  boven een bepaalde grootte. Voor mijn foodblog is dat niet zo’n probleem, want daarvoor gebruik ik Flickr. Voor dit blog gebruik ik het liefst de image upload van WordPress. Dus nog even geduld, er wordt aan gewerkt!

En dan nog iets anders. Ik ben op zoek naar een leuk horloge, omdat ik niet altijd mijn horloge ketting wil dragen. Ik twijfel tussen 2 La Mer horloges. Ik hou van wrap bandjes en de kettinkjes erbij vind ik ook erg leuk. Welke heeft jullie voorkeur?

Sapphire Blue Crystal Chain Wrap Watch
Turquoise Crystal Chain Wrap Watch

2 reacties op Ben weer terug!

  1. Gonny says:

    Ik vind die met de turquoise steentjes het mooist šŸ™‚

    • Zombelina says:

      Kans is denk ik groot dat, dat em ook gaat worden. Stijl advies gevraagd bij een vriend en die vond de andere niet bij me passen :).