Dinsdag 20 september vertrokken we om 7:45 richting Berlijn. We kozen de langere route waarbij we niet via Utrecht zouden rijden. Vooral in Nederland hadden we een beetje last van verkeersdrukte.

Onderweg, jammer genoeg zijn de huisjes niet zo goed te zien. Vond het heel schattig om kleine steden in het glooiende landschap te zien. Berlin 2011
Mijn zus waarschuwde me nog dat het heel druk zou zijn in Berlijn. Inderdaad heel druk op de ringweg :P. Maar inderdaad, zo gauw we van de snelweg gingen was het wel redelijk druk. Berlin 2011

Om 15:30 kwamen we aan bij het appartement, waar we werden ontvangen door de huisbaas. Deze gaf een korte rondleiding in het kleine, knusse appartementje.

Ruim woongedeelte, keukentje met vaatwasser, oven/magnetron, 4 pits fornuis en wasmachine. Berlin 2011
Berlin 2011
Berlin 2011
Slaapkamer met klein tv’tje, badkamer met toilet en douche en last but not least het tuintje met picknicktafel.
Berlin 2011
Berlin 2011
De huisbaas waarschuwde ons nog de volgende dag niet met de auto weg te gaan. De paus zou namelijk op bezoek komen en ergens in de buurt overnachten. I.v.m. afzettingen konden we de auto beter laten staan.

Eerst even bijgekomen van de lange rit en daarna wat boodschapjes gaan doen. Hadden niet zo’n zin in uit eten en hebben bij Tang’s Kantine wat eten afgehaald.

Om 22:00 lagen we al in bed. Dat mag wel na zo’n lange rit.

Comments are closed.