We hebben niet ontzettend veel geshopt in Berlijn. Een van de winkels waar ik heen wilde was de KaDeWe om te shoppen voor Airstep schoenen.

KaDeWe Bron: sk8geek

Kaufhaus des Westens is het 2de grootste warenhuis in West-Europa. Vooral duur en heel groot. Via internet zag ik dat ze bij de KadeWe Airstep schoenen verkopen. Ik wilde al een paar maanden graag Airstep laarzen, maar vond het een te grote aankoop om via internet te doen zonder te weten hoe de maten vallen.

Eenmaal daar aangekomen en de schoenenafdeling te hebben gevonden was ik ontzettend teleurgesteld. Er was maar een hele kleine selectie terwijl ik van zo’n groot warenhuis wel meer had verwacht. Vond dat er sowieso relatief weinig schoenen werden verkocht, of misschien hebben we niet goed genoeg gekeken.

Natuurlijk wilde ik ook naar Alexa voor de Kiko shop.
Alexa Kauftempel Bron: mueritz

In een ander postje zal ik mijn Kiko aankopen delen.

Eenmaal in de buurt van Alexa zijn we ook een kijkje gaan nemen bij de Galeria kaufhof. Hier vond ik ook nog wat Airsteps, maar vond laarzen van MJUS veel leuker. Uiteindelijk een paar MJUS laarzen gekocht die de helft van de prijs van Airsteps laarzen waren. Komt ook nog een postje over. Heb bij de Benefit counter nog een They’re Real mascara gekocht en I LOVE IT!!!

In de straat van ons appartement was nog een schattig winkeltje Jean et Lili. Hier verkopen ze allerlei spulletjes voor je huis (lampjes, bakjes, vazen etc), schattige prulletjes (stempels, briefpapier, kaarten etc) en een kleine selectie kleding. Van dit soort winkels wordt ik ontzettend hebberig, maar heb me toch kunnen weerhouden om iets te kopen. We hebben genoeg zooi in huis :p.

Dat was het wat betreft shoppen in Berlijn, denk dat ik binnenkort nog een postje schrijf over eten in Berlijn.

3 reacties op Berlijn shopping

 1. Soraya says:

  oehhh leuk om te lezen!
  ik ga eind november een weekje naar Berlijn dus leuk om jouw posts te lezen.

 2. Soraya says:

  Ehhhhm ik weet alleen dat het bij de Universiteit in de buurt is…
  Geen idee welke wijk dat is?
  Is de eerste keer, heb er zin in 🙂