Dagje bij Schorem Haarsnijder en Barbier Zoals ik eerder al schreef gingen mijn vriend en schoonvader een dagje naar Schorem. Eigenlijk zou mijn vriend een verslagje schrijven, maar die is te druk met andere dingen :p.

Schoonvader werd geknipt en geschoren. Stefan alleen geschoren. Heb alleen foto’s die mijn vriend heeft gemaakt met zijn telefoon. Zijn toch nog mooi gelukt.

Dagje bij Schorem Haarsnijder en Barbier

Leen en Bertus zijn beiden voormalig kapper van de Kinki, dus je hoeft niet perse een retro coupe te krijgen. De spiegel en kast op de eerste foto zijn trouwens antiek en werden ook echt bij een barbier gebruikt. Zo ver ik heb begrepen zat in ieder laatje een scheerset voor vaste klanten. Ziet er echt prachtig uit.

Stefan en Schoonpa zijn van plan om iedere maand voor hun scheer beurt naar Schorem te gaan. Toen zijn vader uit de stoel kwam had hij echt een smile van oor tot oor :).

3 reacties op Dagje Schorem

 1. Gonny says:

  Wat leuk dat je schoonvader het zo naar zijn zin heeft gehad, het ziet er ook wel heel leuk uit daar zeg 🙂

  • Zombelina says:

   Vond het leuk dat de mannen wat quality time hadden. Ik zei nog tegen Stefan: “Dan gaan jullie daarna een biertje zuipen.” Dat ging dit keer niet door, misschien de volgende keer :).

 2. Priscilla says:

  Ik zag deze kapsalon laatst ook al op tv en toen kreeg ik er al helemaal zo’n retro gevoel bij 🙂