Vorige week dinsdag had ik mijn bestelling geplaatst en deze week dinsdag kwam mijn pakketje aan.

Eyeko bestelling Hier de complete bestelling.

Eyeko nagellak
Van links naar rechts: Chi Chi polish € 4, Rain polish € 4 en de Retro style set (3 lakjes) voor € 11. Ik bestelde in eerste instantie voor de Rain polish, ik wilde graag een baby blue nagellak. Op internet de swatches van de Retro style set opgezocht en deze leek me ook wel leuk om te hebben. Chi Chi was “Offer of the Week” dus die kreeg ik er gratis bij.

Eyeko set Ik wilde er nog graag wat bij bestellen. Weer wat swatches opgezocht en ik ging voor de Kiss Me Quick gift set € 18. De kleuren en hoeveelheid product vind ik nogal tegenvallen.

De lipgloss links is voor mijn kleur lippen niet echt zichtbaar, maar geeft wel een glosje. De geur vind ik zelf onprettig zoet, gelukkig heb je daar alleen last van als je hem op doet en daarna niet meer. De fat balm vind ik vrij onpraktisch en heeft weinig product erin zitten. Het potlood heeft ook weinig product en is vrij oranje. Ik ben bang dat ik deze niet op zichzelf ga gebruiken, mijn tanden zien er dan heel geel uit. Misschien dat ik de kleur kan mengen om hem wel te kunnen dragen.

Let trouwens op dat wanneer je de Offer of the Week code gebruikt je dus geen extra cadeautje krijgt als je ook nog een Ambassador code invoert. Dit vind ik jammer, omdat de ambassador alsnog 15% opbrengst krijgt.

Edit: Heb nog contact met ze opgenomen en de klantenservice laat ook te wensen over. Geen “We kijken of we het kunnen verbeteren”, maar geven een antwoord als “lees volgende keer maar goed de voorwaarden”. Misschien is Eyeko zo populair door de 15% opbrengst die ze geven aan ambassadors. Denk dat dit de eerste en laatste keer is, jammer.

Comments are closed.