World of Warcraft
Ongeveer 3,5 jaar geleden werd ik door een paar vrienden overgehaald om een keertje World of Warcraft te proberen. Ik was een beetje huiverig, want de eerste keer dat ik ooit een 3D spel had gespeelt (First person shooter) werd ik zo misselijk dat ik een paar uur op bed moest liggen :p. Het was even wennen, maar daarna zat ik er aan vast. Nu heb ik er nog steeds erg veel plezier in, al speel ik niet meer zo veel WoW als in het begin. Voor de rest speel ik eigenlijk niet zo veel games. Alleen af een toe een puzzle game.

Zijn er nog meer Girl Gamers (vast wel :)) en wat spelen jullie?

7 reacties op Girl Gamers

 1. Kimberly says:

  Ik kwam toevallig via Gonny (Cherryfizz) op jouw site en zag dit artikel..

  WoW vind ik zelf veel te duur en speel het ook niet.. Maar heb wel vele andere MMO’s gespeeld zoals: Dofus, Angels Online, Cabal Online, Atlantica Online… Ik heb ook een Steam account, via dat speel ik een hoop spellen.. (ook Bejeweled haha) Als ik die op ga noemen dan word het te lang 😛 mijn steam account is kimberlyxv mocht je mijn gamelijst op willen zoeken 🙂

  • Zombelina says:

   Ik heb de spellen die je noemt nooit gespeeld. Wel een keer Allods (gratis) geprobeerd, maar die wilde niet onder Windows op mijn iMac draaien. Warhammer online ook heel kort geprobeerd, maar die vond ik niet echt super.

   Wat is Steam? Een website voor spellen of zo’n account voor spelletjes op smartphones?

   • Kimberly says:

    Steam is een programma/website waar je spellen kan kopen en overal kan bereiken. Dus stel ik ga naar een vriend(in) en neem geen eigen laptop/pc mee. Dan kan ik op zijn/haar pc/laptop het programmatje Steam zetten. Me inloggen op mijn gegevens en al mijn spellen op die pc/laptop downloaden. Je zit dus niet meer te kloten met cd-roms of dat je elke keer die website moet opzoeken om het spel te downloaden.

   • Zombelina says:

    Was er al achter gekomen :). Een vriend van me gebruikt ook Steam. Handig.

 2. Marijke says:

  Hier nog een!
  Ik ben gek op Call of Duty haha, persoonlijk vind ik WoW niet zo veel aan.

 3. Saskia says:

  Nog nooit gespeeld. Hou ook niet zo van games (in het algemeen)