Surfend op het internet kwam ik de bovenstaande houten producten tegen. De houten bril en brillenkoker (Merk: HERRLICHT) zijn handgemaakt door de Duitse meubel ontwerper Andreas Licht. Op de site zelf zijn geen prijzen te vinden, maar op een Duits forum las ik iets van 800 tot 1000 euro. Phew, dat is me toch een beetje te veel. Nog mooier dan de brillen vind ik eigenlijk de cilindervormige houten brillenkoker, heel apart.

Het iPhone 4 hoesje is van Sven Palmowsky en is te koop op Etsy. Het hoesje is gemaakt van bamboe en de afbeeldingen zijn er met laser in gegraveerd. De hoesjes kosten 89 dollar. Ik heb zelf geen iPhone, maar ik vind de hoesjes wel erg schattig.

Het houten toetsenbord is van Hacoa. Een japans bedrijf. De website is alleen in het Japans dus een linkje heeft weinig nut. De kant en klare versie kost 435 dollar en de doe-het-zelf versie kost 300 dollar. *Kaching* Ook al zou het toetsenbord niet zo duur zijn, dan weet ik niet of ik hem wel zou willen hebben. Vond het wel leuk om hem te laten zien.

Comments are closed.