Bovenstaand jurkje kocht ik bij Lady Vintage London. Excuse de instagram foto, beter kreeg ik hem er niet op.

Ik ben dol op vintage/retro stijl kleding. In een van de vele kookprogramma’s die ik keek zag ik Rachel Khoo in een leuke donkerblauwe polka dot jurk. Ik ging op zoek naar een beetje betaalbare jurk.

Google zij dank kwam ik de shop van LVL tegen. Voor minder dan 50 euro inclusief verzending was de jurk van mij <3. Verzending duurde iets langer dan gepland, maar dat kwam door de moeilijkheden bij PostNL. Heb er alsnog maar anderhalve week op hoeven wachten. De jurk zit als gegoten en heeft voor mij met mijn 1,57m precies de goede lengte (net over de knie). Oh voor ik het vergeet. Ik ben de afgelopen tijd voornamelijk bezig geweest met mijn Foodblog. Je hebt nog een week de tijd om mee te doen aan mijn winactie!

2 reacties op Lady V London

  1. Saskia says:

    Wat een leuk jurkje!