Leuk zo’n bril, maar jammer dat er nauwelijks iets van make up te zien blijft. Ik geef toe ik ben vrij “naturel” opgemaakt, maar er blijft wel erg weinig te zien wanneer ik mijn bril op zet. Door mijn lage neusbrug zitten brillen vaak wat lager op mijn neus en kijk ik nog wel eens tegen het bovenste deel van het montuur aan. Wat is een goede oplossing? Heftiger opmaken? Andere bril nemen of toch lenzen?

Ik vind brillen eigenlijk wel leuk om te dragen en ik heb ook wel lenzen, maar een bril opzetten is toch een stuk makkelijker. Sowieso krijg ik na een halve dag lenzen dragen last van droge ogen en heb ik geen zin meer om lenzen in te zetten. Een ander soort montuur vind ik niet zo staan, ik denk dat de zwaardere dikke monturen beter bij me passen met mijn brede hoofd :p. Binnenkort eens op zoektocht naar een nieuw montuur, die ook wat meer van mijn ogen laat zien. Al moet die ook weer niet mijn wenkbrauwen gaan verbergen.

Iemand nog tips?

Comments are closed.