L'Oreal Lash Architect 4D Heb de nieuwe L’Oreal Lash Architect 4D gekocht bij de Kruidvat voor € 12,99 afgeprijsd van € 15,99. Ik wilde al een tijdje een nieuwe mascara en was tot nu toe nooit echt tevreden met mascara’s.

L'Oreal Lash Architect 4D Het borsteltje is lang en dun, de mascara bevat vezels die zorgen voor het “False Lash” effect. Je ziet op de foto een paar vezeltjes zitten. Wat ik wel vervelend vind aan de tube is, dat de opening vrij groot is ten opzichte van het borsteltje. Hierdoor blijft er veel mascara aan het borsteltje plakken.

L'Oreal Lash Architect 4D Normaal gesproken zijn mijn wimpers amper zichtbaar. Krullen werkt niet echt, mede door mijn single lids. Zoals je ziet is er bij 3 laagjes wat risico op spinnenpoten. Toch ben ik wel tevreden met de 4D, mijn wimpers zijn weer zichtbaar :). Zal nu zeker vaker mascara op doen.

Als je hem gebruikt, let op dat er niet te veel mascara op het borsteltje zit en breng steeds dunne laagjes aan om het op te bouwen.

10 reacties op L’Oreal Lash Architect 4D

 1. Saskia says:

  Lijkt me een fijne mascara.. Het is dat ik zelf al een andere mascara gebruik..

 2. Helena says:

  Hmm lijkt me best aardige mascara..
  Ik ga je volgen, je hebt een leuke blog!!

 3. xibalba says:

  Ik sluit me bij Helena aan! Heb net lekker je blog door gespit, erg leuk! Vooral je nieuwe tattoo ziet er onwijs mooi uit. En een aantal recepten staan al op mijn to do list, jammie!

 4. Zombelina says:

  Dank jullie, ga jullie ook in mijn bloglovin zetten :).

  xibalba: Heb al een 5de sessie gehad, maar ik wacht even tot het geheeld is voordat ik weer een update plaats. Al die velletjes zijn niet erg charmant :P.

 5. Madelon says:

  Ik heb de voorgangers van deze mascara gehad, bevielen me totaal niet…waarschijnlijk omdat ik een voorliefde heb voor wat grotere borsteltjes hihi.

  • Zombelina says:

   Dun of dik maakt me niet zo veel uit. Heb wel een keer een mascara gehad met een hard plastic borsteltje dat dik was en korte uitsteekseltjes die ik heel vervelend vond. Geloof dat die van Max Factor was. Sinds dien ben ik huiverig om dat soort borsteltjes te proberen.

 6. Leuke blog en zo te zien een goede mascara! Toch blijf ik trouw aan de goedkopere essence van kruidvat. Niet duur en erg goed! Ik ga je volgen 🙂

  • Zombelina says:

   Dankje, heb je ook op mijn lijstje gezet :). Wilde nu eens een wat duurdere proberen. Ben er iig niet ontevreden mee. Mijn moeder gebruikt altijd Christian Dior. Heb die van haar wel eens uitgeprobeerd, maar die vond ik niet zo fijn.

 7. Femke says:

  Ziet er goed uit! Fijne review 😉