Heb deze items al een tijdje, maar heb er nog niet over geschreven.

Voor valentijn heb ik dit jurkje van Stefan gehad. Het is van Oasis en ik bestelde het bij http://www.boozt.com. Bij Boozt hoef je bij een bestelling boven €49 geen verzendkosten te betalen en ik kreeg ook nog eens 14% korting op 14 februari.

Wel jammer dat ze bij Boozt niet meer Oasis jurkjes hebben, want ze zijn echt ontzettend leuk. Veel Fit & Flare jurkjes die goed bij mijn figuur passen en voor mij precies de goede lengte hebben. Verder wordt Oasis ook bij Asos en de V&D verkocht.

Normaal hou ik niet van wedges, maar de Steve Madden Pammyy‘s hebben mijn hart gestolen. Deze zijn wat minder lomp dan de meeste wedges en lopen erg fijn ondanks hun hoogte.
Steve Madden Pammyy
Stefan, normaal ook geen fan van wedges vond ze ook leuk :). Gelukkig wordt het een beetje warmer en kan ik het ook allemaal gaan dragen.

5 reacties op Mad for Madden and Oasis

 1. ikram says:

  Dat jurkje <3

  • PJ says:

   Cute he? Nog m’n mail even nagekeken, met korting was ik er 59,34 voor kwijt. Jammer dat bij Oasis zelf de verzendkosten zo hoog zijn, 10 euro.

 2. Inge says:

  oh waauw dat jurkje, super schattig gewoon!

 3. Chinoiseries says:

  Steve Madden vind ik echt hit or miss, maar deze wedges (en ik ben ook niet echt fan) zijn wel heel erg leuk! Ik geloof dat ik me wel in jouw kledingsmaak kan vinden 😉