O.P.I Zoals ik eerder schreef zijn we zaterdag gaan shoppen. Ik wilde nog even langs de Sephora om te kijken naar O.P.I nagellakjes. Mijn eerste O.P.I. and I love it. De buit: Start to Finish (€ 17,95), Suzi sells sushi by the seashore (€ 13,95) en Louvre me Louvre me not (€ 13,95). Nu met 15% korting waardoor het totaal € 38,97 werd.

O.P.I De Start to Finish heeft een fijn breed kwastje en de lak is niet te dik en niet te dun waardoor het lekker makkelijk smeert. Droogt snel op en als topcoat neemt het niet tot nauwelijks kleur mee van de lak er onder.

O.P.I

O.P.I

De topcoat die ik voorheen gebruikte was van Catrice. In vergelijking is die heel erg dun en neemt snel kleur mee van de lak er onder. Zou zeker de Start to Finish opnieuw kopen.

Review van de 2 andere lakjes komt later.

4 reacties op My first O.P.I

 1. xibalba says:

  Mooie kleurtjes!

 2. Arantxa says:

  Mooie nagellak. Gebruik je de topcoat wel correct? Je moet je kwastje er als het ware over heen slepen, zonder al te veel druk uit te oefenen. Als je teveel druk gebruikt zal elke topcoat de onderste laag doen vervagen. Ik had het ook in het begin!

  • Zombelina says:

   Gebruik je ook die van Catrice? Dat slepen had ik ook van gehoord. Die van Catrice is echt heel dun, die druipt bij te veel van het kwastje.

 3. Femke says:

  Die zijn mooi zeg! Ben benieuwd hoe je nagels er uitzien met de lakjes op.