HTC Desire HD Vorige week kwam mijn telefoon binnen, HTC Desire HD. Ik heb hem besteld bij Informatique en hij kostte € 553. Als je goed rondsnuffelt zul je hem nog wat goedkoper kunnen vinden. Ik kocht deze zakelijk, waardoor deze voor mij voordeliger is.

Ik ga mijn abonnement inwisselen voor een sim only abonnement, waarbij ik uiteindelijk goedkoper uit ben.
HTC Desire HD
Mijn oude telefoon is een G1/HTC Dream, de oude Google telefoon. Beiden draaien op Android, maar de G1 is zo oud dat ik daar niet meer de laatste versie op kreeg.

De Desire HD heeft een veel groter scherm en is wat groter en dunner. De G1 vond ik wel fijn door het slide keyboard, maar ik ben al vrij snel gewend geraakt aan het touch toetsenbord. Vind het fijner werken dan op de iPhone.

Ik heb de volgende apps geïnstalleerd.
9292ov: voor reizen met het openbaarvervoer.
Appie: app van de Albert Hein met o.a. recepten en bonusaanbiedingen.
Advanced Task killer: Afsluiten van programma’s (spaart batterij).
Google goggles: Foto’s maken en googlen.
mAnalytics: Google analytics statistieken.
OI Boodschappenlijst: voor boodschappenlijstjes die je kan afvinken.
RingLert: downloaden en maken ringtones.
Skype
WhatsApp:
Gratis versturen van berichten naar andere Whatsapp gebruikers.

Een aantal apps stonden al voorgeïnstalleerd zoals apps voor het lezen van PDF bestanden, Twitter, Facebook, en Soundhound (soort Shazam). De telefoon heeft een 8MP camera. Heb er nog geen foto’s mee gemaakt, dus daar kan ik nog niet over oordelen.

In combinatie met een abonnement zul je niet zo veel voor de telefoon betalen al kun je er omgerekend toch duurder mee uit zijn. Ik ben echt dol op deze telefoon. De nieuwe Android is echt een verademing. De speech-to-text functie is ook wel handig al werkt die beter met Engels dan Nederlands. Ik vind de HTC Desire HD iig een aanrader :).

2 reacties op Nieuwe telefoon o/

  1. Helena says:

    Wat leuk! Super veel plezier ermee! Ik ben ook gek op mijn HTC (A)

    • Zombelina says:

      Is die van jou ook zo snel leeg? Mijn was voor het slapen gaan helemaal opgeladen en rond 6 uur begon hij te piepen dat ie nog maar 15% had. Heb wel al wat settings veranderd waardoor hij nu misschien langer meegaat.