Laatste tijd een beetje druk geweest. Werk, verjaardagen, huis uitruimen en nieuwe spullen in elkaar zetten. Wat random foto’s die genomen zijn met mijn telefoon.

vanity plates Onderweg naar mijn moeder in Maastricht kwamen we deze auto tegen. Een Audi R8 Spyder (<3) met 008 SPY vanity plates. Vond het een beetje too much en wilde een foto maken. De bestuurder zag het en deed \m/, daar moesten we erg om lachen.

Suffe foto van mij, maar ik moest van een vriendin de bank showen. Tada, Ikea 2-zits met chaise longue eraan vast. Zit heerlijk en je kan er lekker op slapen :). Onze 2 oude banken zijn met het grofvuil weggebracht, samen met oude laminaat, koffietafel en wat meer zooi uit de kelder. Hebben bij Ikea ook nog nieuwe kleine koffietafel gekocht, een voetenbank en een keukentrolley voor wat meer werkruimte in de keuken. Nu alleen nog een nieuw fornuis \o/.


Banat
Toshi

Vrijdag avond zijn we met een stel vrienden gaan eten bij Happy Italy in Rotterdam. Helaas was het te donker om foto’s te maken. Is een mooi excuus om daar weer eens te gaan eten voor een review. Eten smaakte in ieder geval erg goed, al was de bediening nog wat onwennig.

Zaterdag kwam schoonpa op bezoek. Van hem en Stefan kreeg ik een nieuwe ovale Creuset pan <3. Deze is een stukje kleiner dan mijn andere Creuset en erg schattig. Afgelopen zondag zijn Stefan en ik ter ere van mijn verjaardag bij Lof der Zoetheid een Afternoon Tea gaan doen. Hierover binnenkort meer op mijn foodblog. Was erg lekker.

Afgelopen maandag werd ik 32 jaar. Mijn ouders kwamen op bezoek en we zijn samen bij de Lange Muur gaan eten in Rotterdam. Wederom geen foto’s, maar ik heb wel vaker foto’s gemaakt van wat we hebben gegeten. We aten dim sum, Peking eend, Chinese bami en Mapo tofu.

2 reacties op Random foto’s

  1. Wat een mooie auto! En je bank ziet er ook goed uit.. haha Banat ziet er op de foto echt uit als een lief dikkerdje hihi

  2. Caithlin says:

    Nog gefeliciteerd en wat is Toshi fotogeniek zeg, echt een mooi beest.