Schorem Haarsnijder en Barbier Gun je vent een mannendag en stuur hem naar Schorem Haarsnijder en Barbier.

Bij Schorem kan hij op ouderwetse manier worden geschoren met een open scheermes. Scheren kost 30 euro, knippen apart 30 euro en scheren en knippen kost 55 euro.

Aanstaande zaterdag gaat mijn vriend voor het eerst, samen met zijn vader. Laat jullie weten wat hij van de ervaring vond :). Hij is vorig weekend al naar de kapper geweest, dus hij laat zich alleen scheren. Vrouwen mogen overigens niet naar binnen, die worden eruit gezet :P.

Via de website kun je ook cadeaubonnen bestellen. Staat nog niet in de webwinkel, maar ik las het op hun facebook. Dus stuur ze daarvoor even een berichtje.

1 reactie op Schorem Haarsnijder en Barbier – no women allowed

  1. […] ik eerder al schreef gingen mijn vriend en schoonvader een dagje naar Schorem. Eigenlijk zou mijn vriend een verslagje […]