tattoo preview Afgelopen zaterdag was het tijd voor sessie #3. In totaal is er zo’n 5.5 tot 6 uur aan gewerkt. Hierbij zijn nog wat lege plekken op mijn onderarm ingevuld en is verder gegaan met de hogere lege plekken. Dit was ook gelijk het pijnlijkste gedeelte, binnenkant en buitenkant elleboog.

Tattoo preview
De basis is nu voor ongeveer de helft gelegd. Volgende sessie is de bovenkant van mijn arm aan de beurt. Daarna misschien nog een stuk schouder en het verder verdiepen en detailleren van de stukken die er nu al staan.

Op de foto hier onder kun je zien hoe mijn onderarm is opgezwollen. Dit is vrij normaal bij tattoos op de onderarm.
Tattoo preview
Ik had nog wat zelf gebakken brownies meegenomen, omdat ik weet dat Markus dol is op chocolade :). Lutz Lehmann was bij hem te gast om te tatoeëren en volgens mij vielen ze bij hem ook wel in de smaak o/.

Rond 18:30 ging ik met mijn vriend sushi eten bij Sumo in Rotterdam. Niet meer onze favoriet voor sushi, maar het is voor een keertje wel weer eens lekker. Had zelf niet zo’n mega honger en heb maar 2 rondes gehaald, mijn vriend heeft nog een extra ronde in zijn eentje genomen :).

4 reacties op Tattoo sessie 3

 1. Sinji says:

  Die overloop van kleuren is echt goed gedaan. Ik volg het proces met belangstelling 😉

 2. Rick says:

  Hoelang duurt een opgezwollen onderarm ongeveer? Ik wil ook een Sleeves op mijn onderarm laten aanbrengen.

  • PJ says:

   Zeg 2-3 dagen ongeveer. Ligt er maar net aan hoe lang je sessie is geweest en hoe compact er gewerkt is.