Afgelopen vrijdag was ik weer aan de beurt voor sessie nummer 4.


Heb zo’n 5 uur gezeten, wat het totaal nu ongeveer 20 uur maakt. Schatting is dat ik nog zo’n 3 sessies te gaan heb. Dit keer was het een stuk minder pijnlijk dan vorige keer bij mijn elleboog. Al was het wel mega pijnlijk met de ubergrote brede naald (veel naaldjes naast elkaar).

Heb niet echt goede foto’s kunnen maken. Zit voor mij wat te hoog en dichtbij om een fatsoenlijke foto te kunnen maken. Maar goed, het zijn toch nog maar previews :P. In deze foto’s komen de kleuren beter uit dan in mijn vorige update.

Volgende sessie is begin januari en daarna zit er ivm drukte wat meer tijd tussen de sessies. Geen probleem voor mij, vind het toch wat fijner als er iets meer tijd tussen zit. Ook dit keer zelf gebakken pecan brownies meegenomen. Best chocolate fudgy brownies ever!

6 reacties op Tattoo sessie 4

 1. robin says:

  mooi! en 5 uur stil zitten zou het niet volhouden hahah

 2. robin says:

  oh gelukkig! wel knap dat je het volhoud hoor de pijn

  • Zombelina says:

   Soms wordt ik wel een beetje chagrijnig van de pijn en bij mijn elleboog had ik soms de neiging om de tatoeƫerder te slaan. Hij kan het ook niet helpen natuurlijk, :D. Ik doe het mezelf allemaal aan.

 3. Lisa says:

  Cool en wat knap inderdaad dat je er al ca. 20 uur op hebt zitten! Ben benieuwd naar het eindresultaat!