Afgelopen woensdag was het tijd voor sessie nummer 7. Beetje crappy webcam foto, maar alleen met een camera wil bij mij niet echt lukken.

We zouden proberen om mijn arm helemaal af te krijgen, maar na ongeveer 5 (incl pauzes) kon ik niet meer. Op een gegeven moment kreeg ik ook heftige pijn bij mijn maag en werd erg misselijk. Voelde heel erg als de galsteen kolieken die ik heb gehad. De onderarm is nu zo goed als af. Er zit nu ongeveer 34 uur werk in.

Ben nog heel erg moe en mijn arm is nog erg opgezwollen. Begin mei is de volgende sessie. Hopelijk krijgen we het dan helemaal af, wh00h00!

8 reacties op Tattoo sessie 7

 1. Arantxa says:

  Jeetje, wat je wel voor je tatoeage overhebt. Stoer hoor!

 2. Femke says:

  Wauw wat mooi zeg!

 3. xibalba says:

  Oh wauw, ziet er echt geweldig uit, die kleuren!
  Wel een bikkel hoor, bijna tot je er bij neervalt, ik vond het na 2 uur al mooi geweest haha.

 4. Sinji says:

  fapfap