tattoo sneak preview
Gisteren was het zo ver, de eerste tatoeëer sessie van mijn nieuwe sleeve. Eerst werd het stencil in orde gemaakt waarna we zijn begonnen aan het zetten van de lijnen en schets lijnen. Dit duurde ongeveer 2,5 uur, daarna 1,5 voor het aanzetten van de lijnen en wat schaduwen zetten. Het is een gedetailleerd ontwerp en de schets lijnen zorgen ervoor dat de tattoo artist weet, waar wat moet komen later.

De foto geeft echt totaal geen beeld van wat het moet gaan worden(trust me it’s going to be awesome), maar ik wil het proces met jullie delen.

“Ze” zeggen wel eens dat na een tijdje de pijn minder wordt, nou daar heb ik geen last van gehad! Voor de volgende keer probeer ik wel beter te eten, misschien dat het helpt. We hebben een extra sessie ingepland. Die is over 2 weken. Zal af en toe een sneak preview plaatsen, maar niet mijn hele arm voordat alles echt af is.

8 reacties op Tattoo: sneak preview

 1. Sinji says:

  Beloofd veel goeds…

  • Zombelina says:

   Je ziet het er nog niet echt vanaf. Ook al zou ik een duidelijke full length foto plaatsen, dan zie je het nog steeds niet. Maar weet nu al dat ‘t super gaat worden. Alleen heb ik nog flink wat sessies te gaan. 🙂

 2. Sinji says:

  Hoeveel uur gaat het in totaal kosten? En bij wie laat je het doen als ik het vragen mag? Cheers

 3. Sinji says:

  40 tot 50 uur?? *Insert ‘the scream’ face* Waauw, dat moet een flinke duit kosten haha. Ik hoop dat Shige mijn sleeve kan zetten onder de 20 uur.. Kost daar 250 euro per uur ongeveer.. Ik ben echt benieuwd. Blijf je previews posten? Ik ben zeer benieuwd. Cheers, Sinji

  • Zombelina says:

   Ja, dat gaat idd een hoop kosten, maar vind ‘t het wel waard :). Weet niet of je het met 20 uur gaat redden. M’n vriend laat een 3/4 Japanse sleeve zetten en denk dat hij wel boven de 20 uit gaat komen. Zit nu (letterlijk) met hem bij Inkstitution. Als die van hem klaar is, zal ik hem ook op m’n site zetten.

   De previews blijven komen iig :).

  • Zombelina says:

   Dat is mijn favoriet :). Daar is mijn ontwerp ook een beetje op geinspireerd.

   Vriend is helaas nog niet klaar. Zit nu 18 uur in en in Februari zijn nog 4 uurtjes gepland.