shoplog Kon het niet laten en afgelopen zondag ben ik met mijn vriend nog even gaan shoppen.

Bij Sephora kocht ik de Too Faced Natural palette € 40, angle brush € 11,20 en een spiegeltje € 6,10. Met korting kwam het uiteindelijk uit op € 44,71. 25% korting op de palette en 15% op de kwast en het spiegeltje.

Gelliner Bij de MAC counter in de Bijenkorf kocht ik zwarte gelliner € 17,50. Ik kon bij de Sephora nergens gelliner vinden en alle medewerkers waren veel te druk bezig. Bij een eerste snelle poging vond ik het wel lastig om het goed dekkend aan te brengen.

Too Faced Natural palette De Too Faced Natural palette zit in een schattig doosje waarbij je de deksel omhoog kan trekken.
Too Faced Natural palette
In het dekseltje zitten kaartjes met suggesties hoe je looks kan creëren.
Too Faced Natural palette
Ik twijfelde nog tussen de Naked, Natural en Smokey eye palette. Toch de Natural palette gekozen voor de mooie warme shimmery kleuren. Hij ligt nu nog onaangetast op tafel, heb het een beetje druk op het moment. Maar ik kan niet wachten om er mee te tutten.
Too Faced Naked palette

4 reacties op Toch weer geshopt

 1. robin says:

  dat palette is zooo mooi! en ik wil ook zo graag het naked palette haha . 🙂

  • Zombelina says:

   Hij is echt mooi :). Mooie shimmers en goed dekkend. Heb er een beetje mee zitten spelen, het is alleen jammer dat het op foto’s niet goed overkomt.

   Als je hem toch wil kopen, kun je dat het beste doen nu er nog 25% korting is.

 2. Marijke says:

  Wauw, dat palette is echt prachtig!
  Ik ben dan ook wel echt een sucker voor naturel/nude kleurtjes, haha!

  • Zombelina says:

   Normaal vind ik vergelijkbare lichte kleuren iets te subtiel, omdat ik licht getint ben zie je het vaak niet zo heel goed. Maar ze geven een mooie glans. Ben er echt dol op :).