Sushi @ Kiraku
Om de nieuwe “baan” van Stefan te vieren en omdat we er altijd wel een excuus voor hebben, zijn we moet een stel vrienden gaan uit eten bij Kiraku in Den Haag. Kiraku is een van onze favoriete niet All-you-can-eat Japanse restaurants. Ze hebben een Japanse chef en behalve de sushi zijn de voorgerechten echt heerlijk. Het restaurantje is vrij klein en knus en de prijzen zijn niet te hoog.

We hadden best veel besteld en hadden een klein beetje moeite om alles op te krijgen. Uiteindelijk is toch bijna alles opgegeten. Heb niet van alle gerechten een foto genomen, maar van de meesten is het toch gelukt.

King Crab salade

King Crab salade met tobiko (vliegende vis eitjes), avocado, daikon (Japanse rettich), wortel, sla en Japanse mayonaise.

Hotategai

Hotategai, gebakken St. Jacob’s schelpen met romige wasabi saus.

Zalm sashimi

Zalm sashimi met links stukjes Tomago (zoete Japanse omelet).

Rainbow roll

Rainbow roll, binnenste buiten rol gevuld met garnaal en avocado met bovenop verschillende soorten vis.

Sashimi & Sushi moriawase

Sashimi & Sushi moriawase, verschillende soorten sashimi, nigiri en een kleine rol.

Otoro sashimi

Otori sashimi, vette tonijn sashimi.

Nigiri moriawase

Nigiri moriawase, verschillende soorten nigiri sushi.

We waren vrij vroeg bij Kiraku, waardoor het restaurant nog vrij leeg was. Nadeel hiervan was dat de bediening niet veel te doen had, behalve dat ze af en toe naar onze tafel aan het staren waren.

4 reacties op Uit eten: Kiraku in Den Haag

  1. Raimond says:

    Beste sushi die ik in NL heb mogen eten! Errrg geslaagd. Ik zeg, met de release van Cataclysm gaan we nog een keer 😛 En daarna een LAN party tot diep in de nacht xD

    Can you spell n e r d ?