Afgelopen zaterdag gingen we muisjes halen voor onze slangen. In de winkel zat ik de 4 kaaimannen te bewonderen en de uber schattige baby kameleontjes. Op weg naar huis bleef ik even op een bruggetje staan om te kijken of ik nog wat duikende futen kon zien. Toen zag ik hem ineens, holy sh!t een grote roodwangschildpad. Kijk maar in vergelijking met de eendjes. Vraag me af hoe oud die wel niet moet zijn. Ik had helaas niet mijn camera bij me, de foto is gemaakt met mijn vriend zijn iPhone.

Edit: valt me net ineens pas op in de foto. Volgens mij zit er linksboven nog een! haha.. was me niet eens opgevallen.

1 reactie op Verrassing in de natuur

  1. […] kwamen laatst weer langs het bruggetje waar we vorig jaar 2 schildpadden in het wild zagen. Ik was benieuwd of ze de vrij strenge winter hadden overleefd. Niet alleen waren ze nog […]