Zo’n 3 jaar geleden nam ik mijn eerste tatoeage. Gezet door Errol bij Inkstitution in Rotterdam. Jaren wilde ik er al een, maar wist nog niet goed wat ik wilde. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Japanse stijl en in het bijzonder koi’s.

De “sleeve” loopt vanaf een deel van mijn schouder(blad) tot een stukje boven mijn elleboog. Het is een koi onder water met lotus bloemen en kersenbloesems. In eerste instantie wilde ik hem verder door laten lopen tot onder mijn elleboog, maar misschien dat ik dat deel voor iets anders reserveer.

Deze week heb ik een consultatie afspraak bij een van mijn favoriete tattoo artists in Nederland. Dit keer voor een 3/4 tot full sleeve voor mijn rechter arm. Ik wacht nog even af voor ik meer informatie prijs geef. Hopelijk heb ik na de consultatie wat meer nieuws. So excited!!

11 reacties op Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

 1. Serberry says:

  ooohhh wat mooooi!!! ik zou ook wel zoiets willen, maar ik durf niet hihihi

 2. Zelf ben ik geen tatoeage of piercing persoon maar ik vind deze wel erg mooi om te zien 🙂

 3. CherryFizz says:

  Wow wat een mooie tattoo zeg! Echt onwijs mooi gezet 🙂

  • Zombelina says:

   Dankje Gonny! Je kent me dan wel niet, maar ik heb je site regelmatig bezocht. Vooral om me te verheerlijken aan je eten. 🙂

 4. CherryFizz says:

  Oh echt, wat leuk haha ^_^

 5. S says:

  wauw, dit is echt een van de mooiste en bijzonnderste tatoeages die ik heb gezien!

 6. Chinoiseries says:

  Hij is echt prachtig 🙂 Ik zag je tattoeages al op je foto met blauwe polkadot-jurk, maar op je website komen ze pas echt goed uit. Zelf denk ik ook aan een tattoo, maar weet nog niet precies wat, waar en wanneer 🙂 Maar mooie inspiratie!

  • PJ says:

   Dank je!

   Ik kwam vaak op een tattoo forum dat helaas gesloten is. Daar ging een wereld voor me open. Qua stijlen, ontwerpen, en goede artiesten in NL. Dat heeft me goed geholpen.